Kaj je Ukiyyo? Zapestnice, ki ti bodo polepšale vsak dan

March 04, 2019

Kaj je UKIYYO?

Mali opomniki, ustvarjeni za vsakogar.

Vsak dan je nekaj posebnega!

Ne samo dan, ampak tudi vsak trenutek šteje. Zato smo ustvarili UKIYYO zapestnice.

UKIYYO v japonščini pomeni LIVING THE MOMENT. Živi trenutek!

Pa ti? Ga res 100 % živiš?

6 simbolov -
6 različnih zgodb

Nekateri iščejo varnost, spet drugi male dnevne opomnike, ki jim pomagajo uresničiti njihove cilje.

Ker nismo želeli ustvari samo ročno izdelanih zapestnic, pač pa nekaj več, ima vsaka od naših zapestnic tudi poseben pomen.


Mountain bracelet

CONQUER SYMBOL
 
 
"MOUNTAINS" oz. simbol gore predstavljajo ovire, ki nam jih življenje postavi pred naše cilje. Pot je mogoče dolga in težka, vendar je pogled po opravljeni poti toliko lepši.

Earth bracelet  

EQUALITY SYMBOL
 
"EARTH" oz. svet je nekaj, kar nam je vsem skupno. Simbol, ki predstavlja hvaležnost, inspiracijo in skromnost. Vsak od nas bi moral stopiti korak nazaj in pogledati celotno sliko. Življenje je lepo, živi ga polno in izkoristi vsak trenutek, ki ti ga ponuja.  

Tree of Life bracelet

GROWTH SYMBOL
 
"TREE OF LIFE" oz. drevo življenja predstavlja ponovno rojstvo, rast in družino. Kot veje na drevesu, skozi celotno življensko pot, rastemo v različne smeri, nikoli pa ne smemo pozabiti na naše korenine.

Hamsa zapestnica

PROTECTION SYMBOL
 
"HAMSA" je starodavni simbol, ki predstavlja varovanje in je znan kot izvir pozitivne energije. Hamsa je ustvarjena kot varovalo pred zlim in negativno energijo.

Kompas zapestnica

EXPLORER SYMBOL
 
Nikoli več ne boš izgubljena! Bodi pogumna in upaj si! '"COMPASS" oz. simbol kompasa je ustvarjen za tiste, ki si drznejo. Usmerila te bo v pot, ki ti je usojena.

Snowflake bracelet

UNIQUENESS SYMBOL
 
Bodi srečna in varna, kjerkoli boš že pristala. "SNOWFLAKE" oz. snežinka, ki pada iz neba nima končnega cilja, prav tako kot mi sami. Pomembno pa je, da v svoji poti uživaš in se razvijaš.

Kateri je tvoj najljubši UKIYYO simbol?

Vse zapestnice so ročno narejene v Evropi, vendar ustvarjene, da prevzamejo svet. Želiš postati del naše zgodbe tudi ti?
Also in News

Kaj je UKIYYO?

March 01, 2019

Read More

What is UKIYYO?

February 26, 2019

Read More