October Breast cancer Month - Ukiyyo

Rožnati oktober - svetovni mesec boja proti raku dojk.

Si vedela, da je mesec oktober svetovni mesec boja proti raku dojk? Mi vemo, zato smo se odločili, da bomo v tem mesecu pripomogli po najboljših močeh in finančno pomagali ONKOLOŠKEMU INŠTITUTU v Ljubljani. Kako?

Od vsake prodane zapestnice s pink paščkom bomo ONKOLOŠKEMU inštitutu nakazali 5€.

Rak dojk je v razvitem svetu najpogostejši rak pri ženskah in zato pomemben javnozdravstveni problem. V Sloveniji je za rakom dojk v letno zboli 1.300 bolnikov, pri čemer približno 1 % raka dojk predstavljajo moški bolniki. Pojavnost v zadnjih desetletjih nažalost narašča.  

PREVENTIVA

Možnost za ozdravitev je velika, če je rak dojk odkrit pravočasno, ko je še v zgodnji fazi razvoja. Pomembna preiskava za zgodnje odkrivanje raka dojk je mamografija, ki lahko odkrije raka, ko je še netipen. Ključno vlogo pri odkrivanju raka dojk ima tudi ženska sama, saj veliko zatrdlin, za katere se po opravljenih preiskavah izkaže, da so rakave, odkrijejo ženske same s samopregledovanjem.


TRENUTNO SMO ZBRALI
1.575€...cilj je zbrati vsaj 5.000€

Skupni znesek bomo nakazali Onkloškemu inštitutu v Ljubljani in bo tudi javno dostopen na njihovi spletni strani. Denar bo porabljen za nakup nove naprave, ki bo pripomogla pri boju proti raku dojk.

Prav tako bomo dnevno posodabljali trenutni zbrani prispevek.


Hvala ti, ker nam zaupaš in pomagaš. Skupaj lahko pomagamo tistim, ki potrebujejo našo pomoč.

V zahvalo boš ob nakupu ene od spodnjih zapestnic prejela tudi BREZPLAČNO skrivno darilce v vrednosti vsaj 19€. 😍

NAŠE DOBRODELNE "PINK" ZAPESTNICE 👇

Hamsa zapestnica

"Protection symbol"

"HAMSA" je starodavni simbol, ki predstavlja varnost in je znan kot vir pozitivne energije. Ustvarjena je z namenom varovanja pred zlim in negativno energijo.

Sold out

Mountain zapestnica

"Conquer symbol"

"MOUNTAIN" oz. simbol gore predstavljajo ovire, ki nam jih življenje postavi pred naše cilje. Pot je mogoče dolga in težka, vendar je pogled po opravljeni poti toliko lepši.

Sold out

Tree Of Life zapestnica

"Growth symbol"

"TREE OF LIFE" oz. drevo življenja predstavlja ponovno rojstvo, rast in družino. Kot veje na drevesu, skozi celotno življensko pot, rastemo v različne smeri, vendar nikoli ne pozabimo na naše korenine.

Sold out