October Breast cancer Month

Rožnati oktober - svetovni mesec boja proti raku dojk.

Od vsake prodane zapestnice s pink paščkom bomo v boju proti raku dojk namenili 5€

Si vedela, da je mesec oktober svetovni mesec boja proti raku dojk? Mi vemo, zato smo se odločili, da bomo tudi letos v tem mesecu pripomogli po najboljših močeh.

Rak dojk je v razvitem svetu najpogostejši rak pri ženskah in zato pomemben javnozdravstveni problem. V Sloveniji je za rakom dojk v letno zboli 1.300 bolnikov, pri čemer približno 1 % raka dojk predstavljajo moški bolniki. Pojavnost v zadnjih desetletjih nažalost narašča.  

❗️PREVENTIVA ❗️

Možnost za ozdravitev je velika, če je rak dojk odkrit pravočasno, ko je še v zgodnji fazi razvoja. Pomembna preiskava za zgodnje odkrivanje raka dojk je mamografija, ki lahko odkrije raka, ko je še netipen. Ključno vlogo pri odkrivanju raka dojk ima tudi ženska sama, saj veliko zatrdlin, za katere se po opravljenih preiskavah izkaže, da so rakave, odkrijejo ženske same s samopregledovanjem.

Skupni zbrani znesek bomo tudi javno objavili.

Hvala ti, ker nam zaupaš in pomagaš. Skupaj lahko pomagamo tistim, ki potrebujejo našo pomoč.

V zahvalo boš ob vsakem nakupu nad 30€ prejela tudi BREZPLAČNO skrivno "PINKY" darilce v vrednosti 20€. 😍

➡️ Lansko leto smo z našo dobrodelno akcijo zbrali kar 1.525€. ❤️

➡️ Letos je cilj zbrati vsaj 5.000€ ❗️

NAŠE DOBRODELNE "PINK" ZAPESTNICE 👇

Pinky Ribbon zapestnica

Sold out

Mountain zapestnica

"Conquer symbol"

"MOUNTAIN" oz. simbol gore predstavljajo ovire, ki nam jih življenje postavi pred naše cilje. Pot je mogoče dolga in težka, vendar je pogled po opravljeni poti toliko lepši.

Sold out

Tree Of Life zapestnica

"Growth symbol"

"TREE OF LIFE" oz. drevo življenja predstavlja ponovno rojstvo, rast in družino. Kot veje na drevesu, skozi celotno življensko pot, rastemo v različne smeri, vendar nikoli ne pozabimo na naše korenine.

Sold out

Zapestnica "ICE AXE"

"Conquer symbol"

"Vsak izziv je mogoče osvojiti, če uporabljate pravo orodje." Cepin deluje kot zvest spremljevalec vse do vrha - da bi dosegli vrh vaših sanj hitro in varno. Uporabi moč CEPINA za doseganje svojih osebnih ciljev in življenskih izzivov.

Sold out

Zapestnica Kompas

"Explorer symbol"

"Obudi raziskovalca v sebi in pripeljal te bo do cilja."

Nikoli več se ne počuti izgubljeno! Bodite pogumna in si drzni začeti novo potovanje! Simbol kompas je zasnovan za pogumne. Usmeril te bo v pravo smer.

Sold out

❤️ Hvala ti ker nam zaupaš in si del naše zgodbe, Ekipa Ukiyyo ❤️