BREZPLAČNA DOSTAVA

Animal Angels x UKIYYO

Animal angels - društvo za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom

Povezali smo se z društvom Animal Angels, katero že od maja leta 2011 skrbi s pomočjo donacij za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom.

Animal Angels je neprofitna in v celoti prostovoljna organizacija.

Od drugih slovenskih društev za zaščito živali se razlikujejo v tem, da pomagajo vsem živalim, azilom s pomočjo deljenja objav za iskanje doma živalim, društvom in posameznikom tudi izven naših meja. Poslanstvo društva je ozaveščati o veganstvu, poziv ljudem, da postanejo vegani, saj tako naredijo največ za živali. Pomagati brezdomnim, zlorabljenim in zanemarjenim živalim v Sloveniji ter izven meja Slovenije.

Rešujejo pse in muce z ulic, poskrbijo za cepljenja, sterilizacije in kastracije ter živali nameščajo v začasne ali stalne domove, med drugim tudi osveščajo ljudi o ne uporabi živali v namene človeštva, sterilizacijah in kastracijah ter pozivajo ljudi, da prijavljajo neodgovorna ravnanja z živalmi.

Njihovo delovanje je v celoti odvisno od VAŠE in naše pomoči, brez NAS ne morejo ničesar.

Zato smo se pri znamki Ukiyyo odločili, da bomo celoten dobiček po prodanem kosu iz kolekcije BFF - Best Furry Friend donirali društvu Animal Angels. Vsem podpornikom društva Animal Angels
ponujamo še dodatni 20% popust in BREZPLAČNO DOSTAVO s kodo: ANGELS20

BFF - PAW "Black" collection

BFF - PAW
BFF - PAW
BFF - PAW
BFF - PAW

24.90 €

BFF - PAW "Pink" collection

BFF - PAW
BFF - PAW
BFF - PAW
BFF - PAW

24.90 €

BFF - PAW "Silver" collection

BFF - PAW
BFF - PAW
BFF - PAW
BFF - PAW

24.90 €

O znamki Ukiyyo®

Znamka je nastala leta 2018 v sodelovanju z različnimi mladimi slovenskimi oblikovalci. Gre za zapestnice z različnimi najbolj popularnimi unikatnimi simboli, izmed katerih vsak predstavlja prav poseben pomen.

Vse zapestnice so ročno izdelane v Sloveniji, dokončno obedelane v Italiji, zapakirane v minimalistično embalažo in vsaka ima unikatno sporočilo za vsakogar.

Z vztrajnostjo, delom in dobro voljo smo v lanskem letu začeli sodelovati z letalskimi družbami Lufthansa, Eurowings, TUIFly, CondorAir, Luxair, in druge, prav tako lahko naše Ukiyyo® zapestnice najdete tudi na vseh večjih tujih spletnih trgovinah kot so: Aboutyou, Limango, Douglas in Galeria Kauphof.

Pogosta vprašanja