Praznujemo rojstni dan

Preden ti razkrijemo našo kodo za POPUST, bi se vam radi zahvalili.👇

ZAKAJ ZAHVALA?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Več kot 10.000 zadovoljnih strank

V prvem letu obstoja nam je uspelo nekaj, kar ni še nobenemu Slovenskemu podjetju. Zgodba o UKIYYO zapestnicah je prodrla na tuje trge, prav na poseben način. Zapestnice so namreč na voljo na letalih velikih letalskih prevoznikov kot so: Lufthansa, Austria Airlines, Emirates, Swiss air, TUI, Eurowings in mnogih drugih.

Za naš uspeh ste zaslužni tudi vi, saj smo pred letom dni, naše izdelke predstavili prav na domačem trgu. V tem letu smo zbrali tudi kar nekaj dobrodelnih prispevkov za Onkološki Inštitut, Movember... Zbranih sredstev je bilo preko 2.000 €.

Zato se vam zahvaljujemo.

V CELOTI IZDELANO V SLOVENIJI.

UKIYYO je 100 % slovenski. Podatek, na katerega smo še posebej ponosni pa je, da so zapestnice ročno izdelane in plod slovenskega oblikovalca.

👇 UKIYYO SIMBOLI IN NJIHOV POMEN 👇

Hamsa zapestnica

"Protection symbol"

"HAMSA" je starodavni simbol, ki predstavlja varnost in je znan kot vir pozitivne energije. Ustvarjena je z namenom varovanja pred zlim in negativnim.


Tree Of Life zapestnica

"Growth symbol"

"TREE OF LIFE" oz. drevo življenja predstavlja ponovno rojstvo, rast in družino. Kot veje na drevesu, skozi celotno življensko pot, rastemo v različne smeri, vendar nikoli ne pozabimo na naše korenine.


Mountain zapestnica

"Conquer symbol"

"MOUNTAIN" oz. simbol gore predstavljajo ovire, ki nam jih življenje postavi pred naše cilje. Pot je mogoče dolga in težka, vendar je pogled po opravljeni poti toliko lepši.


Compass zapestnica

"Explorer symbol"

Nikoli več ne boš izgubljen/-a! Bodi pogumen/-na in upaj si! '"COMPASS" oz. simbol kompasa je ustvarjen za tiste, ki si drznejo. Usmeril te bo na pot, ki ti je usojena.


Earth zapestnica

"Equality symbol"

"EARTH" oz. svet je nekaj, kar nam je vsem skupno. Simbol predstavlja
hvaležnost, inspiracijo in skromnost. Vsak od nas bi moral stopiti korak nazaj in pogledati celo sliko. Življenje je lepo, živi ga polno in izkoristi vsak trenutek, ki ti ga ponuja.
   


#UKIYYO na Instagramu

Čas je, da odkriješ kaj ti promo koda: RD30 prinaša! 😉