Zveza prijateljev mladine Slovenije

PELJIMO OTROKE NA ZIMSKE POČITNICE!

Zimske počitnice otrokom omogočajo premor med napornim delom v šoli in doma. Starši si velikokrat ne morejo vedno privoščiti dopusta takrat, ko imajo otroci počitnice. Poleg časovne omejenosti je pomemben vidik tudi finančna zmožnost družine, da gredo na zimske počitnice.. Ob veliki stopnji brezposelnosti staršev ter staršev, ki živijo na pragu revščine, mnogi otroci ostajajo v času počitnic v kraju bivanja in ne gredo na počitnice. Ocenjujemo, da kar polovica otrok ostane v času počitnic doma.

Društva otrokom organizirajo zimovanja s smučanji (karta vključena), ali zimovanje z aktivnostmi kot so obisk muzeja, bazena, drsališče, sankanje.

Kako bomo pomagali pri UKIYYU? 👇

1 zapestnica = 5€ za Zvezo prijateljev mladine Slovenija


Snowflake Maroon Red

" Simbol unikatnosti"

Zakaj smo se odločili, da bo snežinka naša dobrodelna zapestnica?

Vsaka snežinka je unikatna, prav tako kot smo mi sami. Simbol snežinke te bo vedno opomnil, da si unikatna in edinstvena.

Ker je mesec december in čas obdarovanje se nam zdi pomembno, da ne pozabimo na druge, zato smo se odločili, da od vsake prodane zapestnice darujemo 5€ Zvezi prijateljev mladine Slovnije, ki bo sredstva porabil za zimovanje otrok iz socialno ogroženih družin. V zahvalo tebi, ker pomagaš drugim te bo ob naročilu, v paketu čakalo tudi naše skrito darilo. ❤️

Sold out